Romantische komediefilm La Belle Époque in Cinema Amstelveen

AMSTELVEEN – La Belle Époque is een Franse romantische komediefilm, geregisseerd door Nicolas Bedos, met topacteurs Daniel Auteuil en Fanny Ardant in de hoofdrollen. De film is vanaf dinsdag 21 januari te zien in Cinema Amstelveen.

Het leven van zestiger Victor raakt ontregeld wanneer succesvol zakenman Antoine hem kennis laat maken met een nieuwe en unieke manier van entertainment. Antoines bedrijf biedt zijn cliënten namelijk de kans om door een combinatie van slimme trucages en het naspelen van gebeurtenissen terug in de tijd te gaan, naar een moment naar keuze. Victor besluit de meest memorabele week uit zijn leven te herbeleven, de week waarin hij zijn grote liefde voor het eerste ontmoette, veertig jaar eerder…

Dinsdag 21 januari, aanvang 15.00 uur. Zaterdag 25 januari, aanvang 19.00 uur. Meer informatie: Cinema Amstelveen