Roué Verveer en Peter Ewijk: Dubbel cabaret

AMSTELVEEN – Optimistisch, vrolijk, diepzinnig en hilarisch! Roué Verveer is de cabaretier die nergens problemen in ziet, hier grappen over maakt en daar al jaren elke zaal mee plat speelt. Aankomend seizoen gaat Roué het theater in met alweer zijn negende avondvullende programma. ‘Zo Goed Als Nieuw’ staat uiteraard weer helemaal bol van de grappen. De try-out is samen met de eerste solo-voorstelling van Peter van  Ewijk ‘Contact’ op dinsdag 28 januari in Cultuurcentrum Griffioen.

Peter van Ewijk won met het Vlaams-Nederlandse cabaretduo Lankmoed de publieksprijs Cameretten. Zijn voorstelling Contact vertelt niet alleen het fascinerende en vaak hilarische verhaal van de Voyagers op zoek naar buitenaardse intelligentie, maar gaat ook over het intense verlangen om iemand te vinden, ergens in de duisternis, tussen de sterren.

Dinsdag 28 januari, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen