Schoolslag: open podium voor jong Amstelveens talent

 Nieuw bij P60: Schoolslag! Op 23 januari is het tijd voor hét nieuwe open podium voor jong podiumtalent van 12 t/m 18 jaar. Speel jij in een band? Wil jij solo een liedje zingen van je favoriete artiest? Dans je? Of ben jij de grappigste thuis? Dan is Schoolslag iets voor jou. Alle podiumtalenten zijn welkom!

Bij Schoolslag kan je op een ongedwongen manier de show stelen op het grote podium van P60. Ervaring is absoluut niet nodig, enthousiasme wel. Je krijgt vanaf je aanmelding begeleiding om je performance op 23 januari zo goed mogelijk te krijgen. Op de avond zelf krijg je bovendien feedback van professionals uit jouw vakgebied.

Aanmelden: Ben je net zo enthousiast geworden als P60 is? Meld jou act dan snel aan via kay@p60.nl .

Woensdag 23 januari, aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur.