Succesvolle repenactie Urbanuskerk krijgt een vervolg

AMSTELVEEN – De bestelling is geplaatst: 10.000 blikjes komen helemaal uit China zodat Chris die kan verkopen aan bedrijven en organisaties die de Urbanuskerk een warm hart toedragen. Gevuld met Amstelveense chocolade dat dan weer wel.

Samen met chocolatier Martinez, die zijn fabriek in Amstelveen heeft staan, heeft Chris al een enorme hoeveelheid chocoladerepen verkocht. Het grootste deel van de opbrengst gaat naar de restauratie van de Urbanuskerk.

Iconische kerk

Nu gaat Chris een stap verder. Hij heeft een uniek blikje ontworpen om de repen ook als relatiegeschenk aan te bieden aan bedrijven die willen bijdragen aan de wederopbouw van de iconische kerk in Bovenkerk.

“Bedrijven hebben zich al gemeld, kunnen we iets doen voor de kerk?” Om aan die vraag te voldoen ontwikkelde hij dit blikje. “We gaan die blikjes maar een keer laten maken, het moet wel uniek blijven. We hopen er gewoon 10.000 te gaan verkopen in korte tijd.”