Tributeconcert: The Wieners play The Everly Brothers

AMSTELVEEN – De succesvolste rock-‘n-roll tributeband van Nederland brengt een eerbetoon aan The Everly Brothers. Hits als Wake Up Little Susie, Bird Dog, Til I Kissed You en All I Have To Do Is Dream klinken alsof Don en Phil op het podium staan. ‘The Wieners play The Everly Brothers’ is op vrijdag 10 januari te zien in Schouwburg Amstelveen.

Tussen de bedrijven door vertellen de muzikanten anekdotes uit de levens van The Everly Brothers en over het ontstaan van hun nummers.
De carrière van de broers wordt gevolgd vanaf het prille begin, toen ze op jonge leeftijd optraden in het radioprogramma van hun ouders, via de internationale doorbraak in 1957 en de vele successen daarna, tot en met de glorieuze comeback in de jaren tachtig. Een ode aan de Koningen van de Samenzang!

Spel: Rob Roemers en Jaap Wijn (zang, gitaar), Geurt Engelsman (contrabas) en Jan Timmermans (drums).

Vrijdag 10 januari, aanvang 20.30 uur in de kleine zaal van Schouwburg Amstelveen.