Twee keer meerdaagse afsluiting routes door Amsterdamse Bos

AMSTELVEEN – In de maand februari wordt er achterstallig onderhoud aangepakt op enkele wegen en paden in het Amsterdamse Bos. Het gaat om de doorgaande route Bosbaanweg en Nieuwe Meerlaan. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 12 en 29 februari.

Allereerst is van 12 tot en met 14 februari de Nieuwe Meerlaan, ter hoogte van het gemaal, volledig dicht vanwege herstel aan de bestrating. Ook worden op 12 februari de inritten van parkeerplaatsen bij de Bosbaanweg geasfalteerd, waardoor de parkeerplaats die dag onbereikbaar is.

Vervolgens is van 24 tot en met 28 februari de Bosbaanweg, ter hoogte van de rotonde bij parkeerplaats Meerzicht, volledig afgesloten. Tijdens deze periode worden scheuren en gaten hersteld en het asfalt vernieuwd.

Tot slot kan er van 2 tot en met 6 maart nog enige vertraging zijn bij de Bosbaanweg door restwerkzaamheden aan het asfalt. Een verkeersregelaar begeleidt die dagen het verkeer.

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden wordt verkeer richting Amsterdam en Amstelveen omgeleid via de Burgemeester Colijnweg of Amstelveenseweg. De werkzaamheden hebben geen invloed op de bereikbaarheid van ondernemers in het Amsterdamse Bos.

Foto: Streetview / Google Maps