Tweede editie Internationaal Voorleesfestival in Bibliotheek

AMSTELVEEN – Voorlezen is ontzettend leuk en belangrijk, in welke taal dan ook. Na het succes van vorig jaar organiseert de Bibliotheek Amstelveen opnieuw het Internationaal Voorleesfestival. Op zaterdag 1 februari is iedereen welkom om te genieten van voorlezen in allerlei talen. Samen met je kind kun je kennis maken met nieuwe culturen. Er wordt in 16 verschillende talen voorgelezen uit ‘Moppereend’, het Prentenboek van het Jaar 2020.

Schuif aan bij één van de vele gezellige plekjes in de Bibliotheek waar je naar verhalen kunt luisteren en spelen, knutselen, dansen, theeceremonies kunt bijwonen en zoveel meer. Ook zijn er voorstellingen op het podium, leuk voor kinderen van 2 tot 6 jaar.
Baby’s, peuters en kleuters die worden voorgelezen, ontwikkelen een voorsprong in hun taalontwikkeling. Maar de Bibliotheek wil met het Internationaal Voorleesfestival ook laten zien dat voorlezen een feestje is, in welke taal dan ook.
Meer informatie is te vinden op de website van de Bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl/storytellingfestival. Toegang tot het Internationaal Voorleesfestival is gratis.

Zaterdag 1 februari van 11:00 tot 17:00 uur in Bibliotheek Amstelveen Stadsplein.