Van Diemen Funsports verhuist naar andere locatie

AMSTELVEEN – Van Diemen Funsports aan de Handweg verkoopt de grond en gaat de winkel op een andere locatie voortzetten. Waar dat is, is nog onduidelijk, laat Carolien van Diemen weten.

Van Diemen groeide uit tot een begrip in Amstelveen, doordat de familie al jaren zowel een sportwinkel als de jachthaven aan de Poel bezit. Eerder lieten zij al weten met de jachthaven te stoppen, omdat vader Gerard van Diemen met pensioen gaat. Het is voor dochter Carolien niet aantrekkelijk om verder te gaan met de jachthaven, maar wel met de sportwinkel.

Eerder maakte mediapartner NH Nieuws deze reportage over de Amstelveense Poel.

UPDATE: Van Diemen laat in een nieuwsbrief weten per 15 april 2020 te stoppen met een groot deel van de winkel. Carolien van Diemen zoekt naar een andere locatie om door te gaan met de verkoop en het onderhoud van ski’s en skischoenen, maar een doorstart van dit gedeelte van de winkel is nog niet zeker.