Western-speelstuif op 8 en 9 februari in De Meent

AMSTELVEEN – Voor twee dagen wordt ontmoetingscentrum De Meent weer omgetoverd tot de grootste binnenspeeltuin van Amstelveen. Kinderen in de basisschoolleeftijd zijn in het weekend van 8 en 9 februari van 10.00 tot 16.00 uur welkom in dit speelparadijs.

Goed nieuws voor cowboy-liefhebbers, want het thema voor dit jaar is ‘western’. De activiteiten zullen dus een western-uitstraling hebben en je kunt verkleed gaan als je dat leuk vindt. Er zijn veel leuke spellen tijdens deze dagen, je kunt knutselen, tekenen met zand, een speurtocht maken of je laten schminken. Daarnaast zullen er verschillende attracties en springkussens zijn. Voor degenen die durven is er ook een griezelige spookhuis. Aan lekker eten en drinken is er ook geen gebrek.

De ‘Speelstuif’ wordt op zaterdag om 10.00 uur officieel geopend door wethouder Frank Berkhout. De kaartverkoop is vanaf nu gestart. In de voorverkoop kosten deze  6,50 per dag. Op de dagen zelf kosten de kaarten €7,00 per dag zolang de voorraad strekt. Kinderen met een Amstelveenpas kunnen voor één dag een gratis toegangskaartje krijgen.