Auto vast op paaltjes in Amstelveense parkeergarage

AMSTELVEEN – De bestuurder van een zilveren Mercedes had een ongelooflijke pechdag. Bij een poging om de parkeergarage aan de Laan van de Helende Meesters te verlaten trapte deze persoon namelijk op het gaspedaal in plaats van op het rempedaal. De auto klapte bovenop een rij paaltjes. 

Op een foto die door een bergbedrijf op Facebook is geplaatst, is te zien dat de auto met één wiel van de grond vast is komen te zitten op de paaltjes. Deze zijn hierbij behoorlijk scheef komen te staan. Het bergbedrijf schrijft uiteindelijk een constructie met hout te hebben gemaakt om het voertuig met behulp van een krik van de paaltjes te kunnen liften. Vervolgens is de auto weggesleept.

In de parkeergarage lag een hoop puin op de grond. Het voertuig heeft behoorlijk wat schade opgelopen aan de voorkant.

Foto: Bergnet