Buwalda, Pfeijffer en Van der Zee te gast in Bibliotheek Amstelland

AMSTELVEEN – Drie bijzondere schrijvers zijn binnenkort te gast in de Bibliotheek Amstelland: Peter Buwalda, Ilja Leonard Pfeijffer en Sytze van der Zee. Zij vertellen over hun laatste romans. De verkoop van de toegangskaarten is reeds gestart.

Bestsellerauteur Peter Buwalda wordt op 4 maart geïnterviewd door Jasper Henderson (hoofdredacteur Lebowski Publishers) over zijn werk: zijn laatste boek Otmars zonen, dat door de pers is bejubeld als een roman waar het taalplezier en de vertelkunst vanaf spat.

Ilja Leonard Pfeijffer vertelt op 13 maart over zijn grootse Europese roman Grand Hotel Europa. Over Europese identiteit, liefde in tijden van massatoerisme en de spannende zoektocht naar het laatste schilderij van Caravaggio.

En op 16 april gaat Sytze van der Zee opnieuw in gesprek met een van de overlevenden die hij voor zijn boek interviewde. Van der Zee sprak met ongeveer tachtig ouderen over het leven tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Kaartjes zijn te koop via de website van de Bibliotheek Amstelland: www.debibliotheekamstelland.nl

Peter Buwalda
Locatie: Bibliotheek Aalsmeer De Oude Veiling
Datum: Woensdag 4 maart
Tijden: 20.15 tot 22.00

Ilja Leonard Pfeijffer
Locatie: Bibliotheek Amstelveen Stadsplein
Datum: Vrijdag 13 maart
Tijden: 20.00 tot 22.00

Sytze van der Zee
Locatie: Bibliotheek Amstelveen Stadsplein
Datum: Donderdag 16 april
Tijden: 19.30 tot 21.00

Foto: Stephan Vanfleteren