Cursus Digisterker, werken met de e-overheid

AMSTELVEEN – Online communiceren met de overheid. Hoe doe je dat? Binnenkort komt de belastingaangifte er weer aan. Voor wie hier digitaal niet helemaal uitkomt, organiseert Bibliotheek Amstelveen in maart de 4-delige cursus Digisterker.

De cursus Digisterker is bedoeld voor mensen die enige ervaring met de computer hebben, maar wat onzeker zijn in het online regelen van overheidszaken. Hierbij kun je denken aan de belastingaangiftes of het aanvragen van verschillende soorten toeslagen.

De cursus start op dinsdag 3 maart. Dinsdag 10, 17 en 24 maart zijn de vervolgdagen, telkens van 19.00 tot 21.00 uur. Met deze cursus op zak ga je voortaan zelfstandig aan de slag met het online regelen van je overheidszaken. Geen onzekerheid meer over welke formulieren je nodig hebt en waar je die kunt vinden en een hoop tijdsbesparing doordat je niet meer heen en weer naar het gemeentehuis hoeft.

Meer informatie over de cursus is te vinden op de website van de Bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl. De cursus is gratis, graag even aanmelden via de website.

Cursus Digisterker, werken met de e-overheid, locatie: Bibliotheek Stadsplein Amstelveen.
Tijden: 19.00 tot 21.00 uur. Deelname: Gratis