Deze zondag: Gluren bij de Buren

AMSTELVEEN – Deze zondag wordt er door heel Amstelveen gegluurd. Behalve dat er op 9 februari in grote getale optredens door heel Amstelveen te bewonderen zijn, is het voor bezoekers van Gluren bij de Buren het aangewezen moment om binnen te stappen bij buurtgenoten en nieuwe mensen te leren kennen.

Het uitgebreide programma bestaat uit 47 lokale acts die een plek op het vloerkleed hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren de bezoekers graag welkom bij hun intieme podium. Een pop of een Amsterdams kroegkoor, een Neil Young of een Britney Spears tribute band of liever Jazz?  Ervaar uiteenlopende optredens van zangers, cabaretiers, theatermakers of andere podiumkunstenaars die gratis zijn te bezoeken. Een optreden is gemiddeld 30 minuten en een plekje op de bank reserveren is niet nodig.

Het programma staat online. Met een handige kaart wijst de website je de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. Of sla je favoriete acts op en creëer je een eigen looproute.
Het volledige programma is te vinden via www.glurenbijdeburen.nl/amstelveen/programma

Zondag 9 februari, 12:00-17:00 uur. Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst). Meer informatie: www.glurenbijdeburen.nl/amstelveen