Dieren in de hoofdrol in het Amstelveens Poppentheater

AMSTELVEEN – Het Amstelveens Poppentheater heeft in de voorjaarsvakantie twee leuke voorstellingen geprogrammeerd voor iedereen ouder dan twee jaar.

Zaterdag 22 februari om 15:30 uur spelen Kees en Koos hun afscheidsvoorstelling “Nee-eend” (2+). Nee-eend is een vrolijke peutervoorstelling waarin meegespeeld mag worden. Er zijn liedjes over je vervelen en er wordt geknuffeld met de donderwolk. Geïnspireerd door het bekroonde prentenboek van 2020 “Moppereend”.
Na hun succesvolle peutervoorstellingen ‘Aardig Molletje’, ‘Blij Visje’ en ‘Drakentongetje’ die bij ons zowel binnen als buiten in het Broersepark zijn gespeeld, spelen zij nu bij ons hun allerlaatste voorstelling. Mis het niet.

Zondag 23 februari om 10:30 uur is “Danie’s dolle dierenwinkel’ te zien door Scratch marionetten (2+). Bibi mag van haar moeder rondkijken in Danie’s Dierenwinkel. De oude Danie laat zijn verzameling dieren zien. Daar zitten hele bijzondere tussen: meneer Piep de reuzenrat, Ella de dansende vogel en Dwiggy het dweilmonster.

Toegangsprijs bij alle voorstellingen per kaartje: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl; info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439