Donny Roelvink over zijn boek Donny bij Libris Venstra

AMSTELVEEN – Donny Roelvink is op zaterdag 15 februari tussen 12.30 en 14.00 uur bij boekhandel Libris Venstra om te vertellen over zijn boek Donny, vragen te beantwoorden en te signeren. Het boek Donny verschijnt op 10 februari.

In Donny, zijn allereerste boek, vertelt hij zijn levensverhaal. Van een jongen met depressieve gevoelens naar de zelfverzekerde Donny die hij nu is.

Sport en voeding zijn zijn redding geweest en hebben hem geholpen de juiste keuzes te maken en door te zetten op lastige momenten in zijn leven. In zijn boek is Donny openhartig over zijn familie, over de druk om te presteren en dat het niet altijd tof voelde om de zoon van te zijn. Hij hoopt met zijn boek anderen te inspireren.

‘Het is nooit te laat om te veranderen en een andere weg in te slaan om gelukkiger te worden en je doelen te bereiken!’, aldus Donny.

Donny Roelvink (Amsterdam, 17 december 1997) een Nederlands model, acteur en mediapersoonlijkheid. Roelvink kreeg vooral naamsbekendheid als zoon van zanger Dries Roelvink en als broertje van Dave Roelvink. Daarnaast is hij bekend van verschillende programma’s waaronder De Roelvinkjes, Temptation Island VIPS , Expeditie Robinson en momenteel actief in Dancing on Ice op SBS6. Donny is fanatiek fitnesser en heeft inmiddels meer dan 370.000 volgers op Instagram, die geïnspireerd worden door zijn lifestyle.

Zaterdag 15 februari, 12.30-14.00 uur in boekhandel Libris Venstra. Toegang: vrij.