Extra show Anneke van Giersbergen in ANNA

AMSTELVEEN – Nederland is internationaal befaamd om haar metal-zangeressen. De eerste show van Anneke van Giersbergen in ANNA was zo snel uitverkocht dat P60 een tweede datum aankondigt. Op zondag 15 maart brengt P60 zangeres Anneke Van Giersbergen (The Gathering / VUUR) naar ANNA. De kaartverkoop is al van start gegaan.

Anneke Van Giersbergen goes to church! Zangeres Anneke van Giersbergen is met gemak de hardst werkende en meest veelzijdige zangeres van Nederland te noemen. Ze zal voor altijd genoemd worden als zangeres van The Gathering maar heeft sinds 2007 haar eigen solide solocarrière opgebouwd. Dat ze een muzikale kameleon is blijkt uit de samenwerkingen met artiesten als Devin Townsend, Anathema, IJslandse folkgroep Árstíðir, Napalm Death en BLØF.

2019 stond in het teken van het 25-jarige jubileum van Annekes carrière, dit lustrum werd gevierd met twee uitverkochte shows in de Effenaar in haar eigen Eindhoven, tevens werd ze beloond met een Buma ROCKS! Export Award voor meest succesvolle zangeres in het heavy genre.

Anneke werkt momenteel aan een (semi) akoestisch album, om haar fans een glimp van wat komen gaat te gunnen gaat ze in maart en april solo op pad voor een aantal akoestische optredens die haar langs bijzonder locaties brengt.

Zondag 15 maart, zaal open 20.00 uur, aanvang 21.00 uur in ANNA.