Familievoorstelling Peter Pan in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN – Peter Pan is de nieuwe familiemusical van Theater Terra. Vlieg tijdens de voorstelling mee met de avonturen van Wendy en Peter Pan. Op zondag 16 februari om 15:00 uur vliegt Peter Pan naar Schouwburg Amstelveen.

Als Peter Pan de slaapkamer van Wendy binnenvliegt, is dat het begin van een groot avontuur. Ze leert vliegen van het elfje Tinkerbel en samen met de Verloren Jongens ontdekt ze het eiland. Daar ontmoet ze de stoere prinses Tijgerlelie, maar ook ruige piraten. Is Wendy klaar om samen met Peter Pan de strijd aan te gaan met de beruchte Kapitein Haak? Vlieg mee met Peter en Wendy naar Nimmerland. Peter Pan is van de makers van De Kleine Zeemeermin en Aladdin.

Wat is er nu leuker dan voorafgaand aan de voorstelling pannenkoeken eten. In het Theatercafé kun je vanaf één uur voor aanvang heerlijk pannenkoeken komen eten en ze versieren met wat je maar wilt! Er hangen de slingers en de kleurpotloden liggen klaar.
Je kunt het Pannenkoekenfestijn (€ 7,50 voor pannenkoeken en een flesje fris) tegelijk met je kaartje voor de voorstelling bestellen.

Meer informatie: Schouwburg Amstelveen