Gerrit al 50 jaar het geweten van musicalvereniging OVA

AMSTELVEEN – Een simpele oproep in de krant. Zo ging dat in 1970. De zojuist opgerichte operettevereniging Amstelveen OVA was op zoek naar mensen. Gerrit Grommé meldde zich aan en kan vijftig jaar later voorzichtig zeggen dat hij het geweten van de vereniging is. 

Tijdens de kick-off van het jubileumjaar van musicalvereniging OVA werd Gerrit daarom terecht in het zonnetje gezet. Het enthousiaste lid heeft al die tijd de rekwisieten voor het podium gemaakt en speelt ook kleine rollen in de voorstellingen.

De OVA begon in 1970 met het opvoeren van operettes, maar sinds 2000 is de vereniging zich gaan focussen op musicals. Om het jubileumjaar feestelijk te beginnen, werd in de Schouwburg een voorproef gepresenteerd van hun nieuwe uitvoering ‘Big Fish’. De uitvoering is op 27 en 28 maart te zien is in de Amstelveense schouwburg.