Holland Dance Festival en Codarts: Talent on the move

AMSTELVEEN – Aanstormende danstalenten, vol explosiviteit en energie. Dat biedt de voorstelling Talent On The Move van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam, de hotspot voor eigentijdse dans. De voorstelling is op dinsdag 4 februari te zien in Cultuurcentrum Griffioen.

Talent On The Move toont gevarieerde choreografieën van gerenommeerde en opkomende choreografen, uitgevoerd door de danstalenten van Codarts Rotterdam.
Het programma Talent On The Move vormt een kennismaking met het veelzijdige palet van de eigentijdse dans: van solo’s en duetten tot ensemblewerken, met bestaand repertoire van internationale topchoreografen en werk dat speciaal voor de dansers is gecreëerd. Talent On The Move is een aanstekelijke show op hoog niveau, waarin de passie en energie van het podium spat: ieder jaar weer, ieder jaar anders, al meer dan tien jaar.

Dinsdag 4 februari, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen