Kleedkamer Sporting Martinus leeggeroofd

AMSTELVEEN – Een aantal voetballers van Sporting Martinus kwam na de training op 11 februari voor een nare verrassing te staan. Meerdere waardevolle spullen die zij in de kleedkamer hadden achtergelaten waren weg. De diefstal vond plaats tussen 19:00 en 20:00 uur. 

Er werden onder andere jassen en mobiele telefoons gestolen. De politie laat in een facebookbericht weten al een aantal aangiftes te hebben ontvangen, maar roept overige gedupeerden op om ook aangifte te doen. Ook wordt nog eens benadrukt hoe waardevol hulp van burgers tijdens een onderzoek kan zijn. Bij een diefstal uit een kleedkamer van een andere sportclub enkele maanden geleden is een groot deel van de gestolen goederen namelijk teruggevonden.

Iets gezien of gehoord? Bel met 0900-8844 en vraag naar het VVC-team van de Politie Amstelveen.
Of blijf anoniem door te bellen naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto: Pixabay