Laatste kaarten theatercollege Maarten van Rossem

AMSTELVEEN – Maarten van Rossem is de bekendste historicus van Nederland, vast jurylid van De Slimste Mens, ster in Hier zijn de Van Rossems en auteur van onder andere ‘Nederland volgens Maarten van Rossem’ en ‘Het einde van het Romeinse Rijk’. Tijdens het theatercollege op vrijdag 28 februari in cultuurcentrum Griffioen analyseert en fileert Van Rossem met onderkoelde humor en een enorme feitenkennis, historische en actuele, krankzinnige en bedroevende (politieke) gebeurtenissen.

Prikkelend en uitdagend, gortdroog en vlijmscherp. Alle thema’s zijn mogelijk en het hangt van de avond af welke kant het opgaat. Een avond Maarten van Rossem betekent dat u veel leert. En lacht!

Vrijdag 28 februari, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen