Memories of Peggy Lee brengt jazz naar Podium Elsrijk

 In het kader van ‘Jazz in de buurt’ vindt op vrijdag 28 februari in Podium Elsrijk een optreden plaats van Corinna & The Cosmopolitans met het programma Memories of Peggy Lee.

Peggy Lee was een van de grootste zangeressen van haar tijd die zorgde voor een nieuwe jazztraditie. Met een stem die niet zo leed-overgoten klonk als Billie Holiday, maar ook niet zo jubelend door alle registers klonk als Ella. Sensueel, swingend en bluesy was haar kenmerk met een enorm gevoel voor timing en tekst. Daarnaast was ze creatief, maakte veel arrangementen zelf en schreef ook haar eigenzinnige teksten.
Zangeres Corinna woonde in Amsterdam, Londen en in New York met zijn vele bars en jazzclubs. In haar beleving een inspirerende jazz-stad die uitdaagt tot muzikaal meedoen, hetgeen bij haar uitermate intrigeerde, waardoor haar passie voor het zingen ontstond. Haar band ‘The Cosmopolitans’ bestaat uit: Mark van der Feen, piano; Sven Schuster, contrabas en Victor de Boo op drums.

Zij spelen vele prachtige hits van Peggy Lee zoals ‘Fever’, ‘I’m A Woman’, en natuurlijk haar lijflied bij uitstek: ‘Is That All There Is?’ Ook hoort u deze avond een aantal bekende liedjes en andere pareltjes met elk hun eigen verhaal.

Vrijdag 28 februari van 20.00 tot 23.00 uur in Podium Elsrijk (bij Nieuw Vredeveld), Rembrandtweg 428, Amstelveen. U vindt er voldoende vrije parkeergelegenheid.
Entree zaal: € 10; Clubleden/Studenten € 7.00; CJP & Stadspashouders € 5.00. Meer informatie: www.tpodium.net