Peter van Esseveldt 35 jaar huisarts

AMSTELVEEN – Peter van Esseveldt is vandaag precies 35 jaar huisarts. Gisteren, vrijdag 14 februari, werd hij geëerd met een surprise feestje op zijn praktijk gevestigd in gezondheidscentrum Duizendblad in Amstelveen Westwijk.

De jubilerende huisarts had werkoverleg met zijn assistente, toen hij naar de wachtkamer werd geroepen met de melding er een vrouw voor de praktijk op straat flauw was gevallen. Met zijn dokterstas kwam hij aangerend. Bij het openen van de deur werd hij toegezongen door collega’s van de huisartsenafdeling, oud collega’s, oud medewerkers en zijn vrouw.

Van Esseveldt was ontroerd en wist niet wat hem overkwam. Na een speech en een bos bloemen, werd hij toegesproken door oud-collega Jos Frölke. Daarna kreeg van zijn medewerkers cadeaus overhandigd, namens de aanwezigen. Zijn vrouw had gezorgd voor twee taarten. Onder het genot van een hapje en drankje werd het surprise feestje voor de huisarts voortgezet.