Politie nog steeds druk met schietincident De Grote Wielen

AMSTELVEEN – De recherche is nog steeds uitgebreid onderzoek aan het doen naar het schietincident dat zaterdag 16 maart 2019 plaatshad aan De Grote Wielen in Westwijk. 

Bij het schietincident raakten destijds twee personen gewond: een 55-jarige man en zijn 17-jarige dochter. De man was doelwit bij de aanslag en hij heeft na 16 maart ook een gebiedsverbod gekregen om de veiligheid in Westwijk te kunnen garanderen.

De politie heeft de volgende vragen:

  • Wie is mogelijk getuige geweest van het schietincident en heeft nog niet met de recherche gesproken?
  • Wie heeft de zwarte auto met daarin de verdachten, vermoedelijk een 5-deurs Renault Megane (hatchback), rond 12.00 uur in de buurt zien rijden?
  • Wie heeft mogelijk de beschikking over beveiligingscamera’s of dashcams die zaterdag rond 12.00 uur in de omgeving van Westwijk opnames hebben gemaakt?
  • Wie is het mogelijk opgevallen dat de woning van de slachtoffers voorafgaand aan het schietincident in de gaten is gehouden? Wie weet meer over de achtergronden van het schietincident?

De recherche wil mensen met informatie dringend verzoeken om contact op te nemen. Dat kan via de Opsporingstiplijn op 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Informatie kan ook worden doorgegeven via het een tipformulier.