Rondje wasstraat na straal water bij viaduct Ouderkerkerlaan

AMSTELVEEN – “Een rondje wasstraat, zou geen kwaad kunnen,” zegt de eigenaresse van een auto die vandaag onder het viaduct bij de Ouderkerkerlaan reed. Het viaduct wordt op het ogenblik verbreed en bij de werkzaamheden was een aantal werklui vanmiddag ietwat aan het morsen. Een dikke plens water kwam zo terecht op voorbijrijdende auto’s. “Als het alleen water was geweest, was er niets aan de hand. Maar er zitten nu allemaal witte plekken op mijn auto,” vertelt de gedupeerde aan RTVA.  

Uitvoerder BAM geeft bij monde van omgevingsmanager Bart de Jong toe dat er inderdaad een beetje geknoeid is. “Voor een korte periode is er water naar beneden gelopen. We hebben één andere klacht binnengekregen, en die handelen we netjes af. Net zoals we dat bij de eigenaresse die zich bij jullie heeft gemeld willen doen.”

Mochten er meer gedupeerden zijn, dan kunnen zij zich via e-mail melden bij bart.de.jong2@bam.com