Ruña ’t Hart en Laurens de Man spelen Bach Solo in Kruiskerk

AMSTELVEEN – Twee solisten, violiste Ruña ’t Hart en organist / pianist Laurens de Man, geven op zondag 1 maart een koffieconcert in de serie Bach Solo in de Kruiskerk Amstelveen. 

Twee van Nederlands meest getalenteerde jonge musici verzorgen een koffieconcert in de serie Bach Solo in de Kruiskerk. Ruña zal Johann Sebastian Bachs Eerste Sonate voor viool solo spelen, BWV 1001. Melancholie en vreugde, ingetogenheid en virtuositeit zijn de contrasten die deze sonate kenmerken. De tweede solist is Laurens de Man, een veelgevraagd pianist en organist die in zijn jonge professionele carrière al diverse prijzen won. Het concert besluiten beide musici gezamenlijk met een suite van Bach voor viool en klavecimbel. Laurens zal het spelen op het kistorgel van de kerk.

Zondag 1 maart, aanvang 12.00 uur in Kruiskerk Amstelveen, Van der Veerelaan 30a. Vanaf 11.30 uur is iedereen welkom. Het concert duurt ongeveer een uur. De toegang is vrij. Er wordt een deurcollecte gehouden. Kijk voor meer informatie op: www.kruiskerk-amstelveen.nl.