Senioren rockkoor My Generation Amstelveen geeft show in P60

AMSTELVEEN – Het allereerste optreden van het enige echte senioren rockkoor My Generation Amstelveen vindt plaats op dinsdag 4 februari in P60. Het belooft een fantastisch feest te worden, dus neem gerust mensen mee!

Vanaf 16:00 bent u welkom in P60 voor een drankje en een praatje, om 17:00 start de show. De toegang is gratis.

My Generation is een maandelijks cultureel programma speciaal voor senioren bij Poppodium P60 in Amstelveen.
De toegang is gratis en het programma gevarieerd. Daarnaast is er een senioren Rockkoor wat op dinsdagmiddagen de rockklassiekers repeteert. Alle ouderen in Amstelveen, die niet achter de geraniums willen zitten, en niet voldoende hebben aan bingo of bloemschikken, worden van harte uitgenodigd langs te komen in P60.