Start nieuwe cyclus senioren Rockkoor My Generation

AMSTELVEEN – Deze lente start er weer een nieuwe cylcus van het senioren Rockkoor My Generation en het gezellige senioren cultuurcafé in P60. Alle ouderen uit Amstelveen, die niet achter de geraniums willen zitten, geen behoefte hebben aan bingo of bloemschikken, worden uitgedaagd zich aan te sluiten bij My Generation.

Iedere eerste dinsdag van de maand maand is er een cultureel programma te beluisteren in het café van P60. Op dinsdag 10 maart start er een nieuwe reeks repetities van het Senioren Rockkoor My Generation. Dan zingen we de longen uit het lijf onder bezielende leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen.

Iedereen kan zich aansluiten. Zowel bij het koor als bij de culturele middagen. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer! Wil je graag meedoen, maar lukt dat niet zonder hulp of ondersteuning? Laat dit dan weten, dan wordt er naar een passende oplossing gezocht, je bent hierin zeker niet de enige!

My Generation Amstelveen is een initiatief van P60 en Amstelring Dagbesteding. Zij stellen tot doel senioren met elkaar te verbinden en de beeldvorming rondom ouderen positief te beïnvloeden. Niet alle ouderen willen (alleen) handwerken of klaverjassen. Mensen die net iets anders zoeken, zijn op deze middagen helemaal op hun plaats. Iedereen is welkom, de entree van het cultuurcafé is gratis.

Live muziek in café – Iedere eerste dinsdag van de maand, 14:30- 17:00 uur. Kosten: Gratis.

Senioren Rockkoor – Alle (andere) dinsdagen, behalve de 1e van de maand inloop 15:00, start 15:30 tot 17:00 uur. Kosten: 8,- per keer
Wil je meedoen aan het koor? Dan kan je je opgeven via onderstaand mailadres. De kosten kunnen ter plekke, per keer betaald worden.

Heeft u ondersteuning nodig of bent u juist bereid om iemand onderweg op te halen die minder mobiel is? Neem dan contact op met Misha de Jong via:
mygeneration@amstelring.nl of 06-14646643