Topacteurs in intrigerende thrillerkomedie Enkele Reis

 Liefhebbers van Britse detectives en Nederlandse toneelcoryfeeën: opgelet. U wordt op uw wenken bediend door thrillerkomedie Enkele Reis, met een door de wol geverfde cast met Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort. De voorstelling is op woensdag 26 februari te zien in Schouwburg Amstelveen. 

In het intrigerende stuk over het in-eigen-hand-houden-van-je-leven is geschreven door Lex Passchier, bekend van tv-series als Moordvrouw, De 12 van Oldenheim en zijn eigen Thrillertheater.
Een thrillerschrijfster en haar zus op leeftijd willen koste wat het kost aftakeling en een mogelijke opname in een tehuis voorkomen. Ze betrekken een sinistere heer bij hun plannen en zetten een reeks vreemde gebeurtenissen in gang, waarbij niets is wat het lijkt en iedereen een dubbele agenda blijkt te hebben. Zoals het goede detectives, thrillers en komedies betaamt, leidt dit tot het spannend einde met een verrassende ontknoping.

Inleiding
Een uur voor aanvang van de voorstelling is er een (gratis) inleiding. Deze inleiding wordt verzorgd door Florence Vos Weeda, één van de actrices uit de voorstelling. Enkele reis is een thrillerkomedie. Tijdens de inleiding wordt besproken welke karakteristieken daarbij horen. Daarnaast is er aandacht voor het repetitieproces en de keuzes van regisseur Bruun Kuijt.
U hoeft niet te reserveren, maar kom op tijd want na aanvang wordt er geen toegang meer verleend en vol = vol. Locatie: Bovenfoyer.

Woensdag 26 februari, aanvang voorstelling 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen