Voorlezen met muziek: Nog 100 nachtjes slapen

AMSTELVEEN – Het versieren voor een feestje kan niet vroeg genoeg beginnen. Luister op woensdag 26 februari in bibliotheek Amstelveen Westwijk naar het vrolijke verhaal over hoe Dorus niet kan wachten tot haar verjaardagsfeestje begint.

Nog honderd nachtjes slapen en dan staat de visite voor de deur. Dorus wil dat het een feestje wordt om nooit te vergeten en gaat op zoek naar hoe ze de kamer op een bijzondere manier kan versieren. Mooie gekleurde lapjes lijken haar een goed idee en die kun je met een schaar natuurlijk overal vandaan halen. Tijdens deze middag wordt er  voorgelezen uit dit boek onder begeleiding van muziek, en de kinderen gaan ook zelf aan de slag met gekleurde lapjes.

De voorstelling is gratis, maar meld je wel even aan via https://www.debibliotheekamstelland.nl/

Woensdag 26 februari 15:30 – 16:00 uur in bibliotheek Amstelveen Westwijk. Kosten: Gratis.