Voorstelling met maffe uitvindingen, spannende avonturen en humor

AMSTELVEEN – Eureka wil buiten spelen. Lekker rennen en springen, maar het allerliefst wil ze vliegen. Ze droomt ervan om astronaut te worden. Haar vader en haar moeder zijn de beste uitvinders van de wereld. Het hele huis is dan ook één grote werkplaats vol bijzondere uitvindingen. De voorstelling Eureka is op zondag 9 februari te zien in het Amstelveens Poppentheater.  

Jammer genoeg gebruiken haar ouders hun uitvindingen vooral om Eureka te beschermen tegen de boze buitenwereld. Zo moet Eureka rondlopen in een Opblaas-regenjas om zich te beschermen tegen botsingen. En moet ze verplicht Afstands-bestuurbare-schoenen dragen die na school meteen naar huis lopen. Haar vriendje Mo is de enige die begrijpt dat Eureka ECHT wil vliegen. Samen bedenken ze een eigen uitvinding, de Keukentraps-raket. Bestemming: Gevaar! Als dat maar goed afloopt.

Voor iedereen vanaf 4 jaar te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 9 februari om 14.30 uur. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

Tevens vindt op 9 februari het huiskamerfestival ‘Gluren bij de Buren’ plaats. In het Amstelveens Poppetheater treedt het swingende trio 10 Strings Shuffle op, met een feestelijk repertoire van blues, bluegrass en folk. Te zien om 12.00, 13.00 en 16.00 uur. Toegang gratis.