Voorstellingen over reizen en koken in Amstelveens Poppentheater

AMSTELVEEN – In het Amstelveens Poppentheater zijn er voorstellingen over reizen, koken en eten tijdens de voorjaarsvakantie. 

Op zondag 16 februari om 14.30 uur is de poppentheatervoorstelling ‘Reismuis’ door Garage TDI te zien. Voor iedereen vanaf 4 jaar. Muis Dingeman reist met zijn vrouw Souris en kinderen de wereld rond, in hun gezellige nestje achter het nummerbord van een toeristenbus. Ze zijn heel gelukkig. Tot hij in Dover de boot mist en zijn familie ziet wegvaren. Hij roept nog: ‘Kom terug!’ Maar de boot is al te ver …
Gelukkig krijgt hij hulp van papegaaiduiker Alky, van de Antilliaanse Jan-van-gent Wesley, van wel honderd Chinese visjes, van de Turkse ezel Gelan en van nog vele andere bijzondere en vaak onverstaanbare dieren. Reismuis gaat over vreemde talen, andere culturen en grappige gewoontes.

Op maandag 17 en dinsdag 18 februari om 14.30 uur brengen Milan Schleijpen en Marijn Maurits de 4+ voorstelling ‘Soep’. Hoe kook je soep naar oma’s recept? En waar komen al die ingrediënten eigenlijk vandaan?
Reis mee met de ui en rij door een landschap van broccoli. Je vindt prachtige verhalen over de oorsprong van je eten. Kom je kijken en proeven?
Een beeldende, energieke voorstelling met een grote dosis humor en een snufje peper en zout.

Toegangsprijs bij alle voorstellingen: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl ; info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439