Activiteiten voor hoogbegaafde kinderen in het Bos

AMSTELVEEN – Ouders en kinderen van 5 tot 10 jaar kunnen op zondag 8 maart meedoen met activiteiten voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen in het Amsterdamse Bos. Andere data waarop soortgelijke activiteiten worden georganiseerd zijn zondag 5 april en zondag 17 mei.

Van 13.30 tot 14.30 uur: Struinen met ouder en kind. Zin om samen met je kind in het Bos op onderzoek uit te gaan? Jullie ontdekken wat de natuur voor jou en je kind te bieden heeft, om samen verder te groeien.
Van 15.00 tot 16.00 uur: Struinen met ontwikkelingsgelijken. In het Bos kun je heerlijk jezelf zijn. Tijdens het struinen maak je gebruik van al je zintuigen. Elke keer staat een thema centraal, waaraan een verhaal en opdrachten zijn gekoppeld.

De start van deze activiteiten is bij de grote parkeerplaats van de Geitenboerderij. Kosten € 15,- per ouder/kind. Vooraf te betalen in De Boswinkel. Minimaal 6 koppels, maximaal 8. O.l.v. ECHA-specialist Katja van Dalen van “NatuurlijkBegaafd”. Verplicht aanmelden: 020- 5456100. www.amsterdamsebos.nl