Bereikbaarheid Participe Amstelveen vergroot in verband met coronavirus

AMSTELVEEN – Bij welzijnsorganisatie Participe is de bereikbaarheid vergroot in verband met het coronavirus. Nu de wijkcentra zijn gesloten is er een belangrijk sociaal vangnet weggevallen en daarom is Participe nu ook in het weekend bereikbaar. 

Mensen maken zich veel zorgen in deze tijd. Sommigen kunnen een luisterend oor gebruiken omdat er niemand in de buurt is waar ze de werkelijkheid van vandaag mee kunnen bespreken. Anderen merken dat het veel spanningen oplevert om thuis te werken of om met het gezin lang thuis te zijn.

Als u daarover wilt praten, kunt u contact opnemen met Participe Amstelland. De bereikbaarheid is vergroot: u kunt niet alleen op werkdagen, maar ook in het weekend bellen. Participe is bereikbaar van 08.30-17.00 uur op 020-5430 440. U kunt altijd een bericht sturen naar team.amstelveen@participe.nu