Cateraar Ingrid helpt een handje: soep voor zieken in Amstelveen

AMSTELVEEN – Ingrid Verlaan heeft heel veel annuleringen gekregen de afgelopen dagen. Normaal gesproken is ze cateraar voor bedrijven, vergaderingen en bijeenkomsten maar nu kookt ze voor mensen in de buurt die daar niet aan toekomen of die dit zelf niet kunnen doen.

Verlaan plaatste afgelopen zaterdag een oproep in de groep ‘Coronahulp Amstelveen’. Al veel mensen lieten weten wel iemand te kennen die een soepje kan gebruiken maar tot vanmiddag valt de stroom aan soepbestellers nog mee. “Ik denk dat het in de loop van de week meer gaat worden.”

Even later gaat Ingrid langs bij Anne-Mart om twee soepjes te bezorgen. “Ik vind het een heel mooi initiatief.”

Ook hulp nodig in Amstelland? Hier vind je de Facebook-pagina waar Ingrid en vele anderen hun hulp aanbieden.