Cobra Museum en Museum Jan presenteren 8e Amstelveen Triënnale

AMSTELVEEN – De Amstelveen Triënnale is de driejaarlijkse tentoonstelling voor professionele beeldend kunstenaars die in Amstelveen woonachtig en/of werkzaam zijn. Van 19 juni – 19 juli 2020 zijn meer dan 20 kunstenaars te zien in het Cobra Museum en Museum Jan. Kunstenaars kunnen zich nog tot 27 maart aanmelden.

Al sinds 1998 wordt deze manifestatie onder auspiciën van het Cobra Museum voor Moderne Kunst georganiseerd, in samenwerking met de Gemeente Amstelveen. Sinds de 6e editie is ook Museum Jan (voorheen Museum Jan van der Togt) locatie voor de tentoonstelling. De doelstelling van de Triënnale is om een professioneel podium te bieden aan kunstenaars die wonen en/of werken in Amstelveen.

De tentoonstelling geeft een dwarsdoorsnede van de kunstbeoefening in Amstelveen waardoor het publiek een overzicht van de stand van zaken in de lokale beeldende kunst krijgt op twee prachtige en voor de gemeenschap in Amstelveen belangrijke kunstlocaties. Aansluitend aan de kunstmanifestatie zullen er in Platform C workshops voor bezoekers worden georganiseerd.

Kunstenaars: Meld je aan!
De organisatie van de Amstelveen Triënnale roept kunstenaars om zich zo spoedig mogelijk aan te melden via een online aanmeldingsformulier. Dit kan nog tot 27 maart op www.amstelveen-triennale.nl