Corona-maatregelen Participe Amstelland

AMSTELVEEN – De maatregelen die Participe Amstelland treft ter bestrijding van het corona-virus volgen elkaar snel op. Het is daarom raadzaam de website te raadplegen voor up to date informatie over cursussen en bijeenkomsten. Voor de meest recente maatregelen zie: www.participe-amstelland.nu.

De belangrijkste maatregelen op dit moment zijn:

· Het Odensehuis (Alleman), Ontmoetingsgroepen voor mensen met (beginnende) dementie in Amstelveen en Uithoorn en Inloopvoorzieningen (Dignahof, De Bolder en Open Hof): deze zijn vanaf vrijdag 13 maart 2020 gesloten, waarschijnlijk tot en met 31 maart.

· Cursussen voor 65+ (zoals Meer Bewegen voor Ouderen). Deze cursussen gaan vanaf heden niet door tot en met 31 maart.

· Alle bijeenkomsten met meer dan 100 mensen gaan niet door tot en met 31 maart.

· Wijkcentrum Bilderdijkhof in Uithoorn is gesloten. Andere wijkcentra zijn vooralsnog geopend. Wel vragen we bezoekers in geval van griep-, koorts- of hoestklachten ons niet te bezoeken.