Coronaproof vrijwilligerswerk: vraag & aanbod

AMSTELVEEN – Amstelveenvoorelkaar en Participe Amstelland hebben de handen ineen geslagen en brengen vraag & aanbod in deze moeilijke tijden samen. Dat doen zij op verschillende manieren. 

Boodschappenhulp
Boodschappenhulp is nu essentieel voor mensen die de deur niet uit kunnen. En Particpe en Amstelveenvoorelkaar hebben meer dan voorheen vrijwilligers nodig die o.a. boodschappen willen doen. Heeft u boodschappenhulp nodig of wilt u uw hulp aanbieden, dan kan dat via www.amstelveenvoorelkaar.nl/coronahulp. Bellen kan ook op nummer 020-6413333 (tussen 9.00 en 12.00 uur) of mail met team@amstelveenvoorelkaar.nl

Sociale hulp
Heeft u behoefte aan contact of heeft u zorgen en wilt u daarover praten? Kent u iemand die andere hulp dan boodschappenhulp nodig heeft? Of lijkt het u fijn om te bellen met mensen die graag een praatje willen maken in deze voor sommige mensen eenzame tijd? U kunt dit kenbaar maken via www.amstelveenvoorelkaar.nl/coronahulp of u belt rechtstreeks met Participe Amstelland via 020-5430440 of team.amstelveen@participe.nu.

Participe zal eigen deelnemers, cursisten en bezoekers ook actief benaderen met de vraag of ze hulp kunnen gebruiken of geven.