Cursus ‘Omgaan met niet aangeboren hersenletsel”

AMSTELLAND – Zorgt u voor iemand met niet aangeboren hersenletsel? Op 14 april oktober start Mantelzorg & Meer een cursus “Omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel” voor mantelzorgers uit de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en Ouder-Amstel.

Niet aangeboren hersenletsel kan het gevolg zijn van een chronische ziekte, een ongeluk of bijvoorbeeld een hersenbloeding. De gevolgen zijn vaak heel ingrijpend. Niet alleen voor de getroffene, maar ook voor de partner, familie, vrienden en kennissen. De cursus bestaat uit vijf dagdelen en is speciaal voor degenen die helpen bij de dagelijkse zorg van hun naaste met niet aangeboren hersenletsel.

De cursus wordt gehouden op: 14, 21, 28 april en 12 en 19 mei 13.30 tot 15.30 uur in Mantelzorg & Meer, Bouwerij 4 D, Amstelveen. Deelname aan de cursus is gratis.

Informatie of aanmelding
Vragen? Bel met 020-5127250 of mail info@mantelzorgenmeer.nl. Aanmelden kan tot 7 april via het aanmeldformulier op mantelzorgenmeer.nl.