Doe de groetjes aan opa of oma via een video die RTVA uitzendt

AMSTELVEEN – App-gesprekken, facetimen of skypen. Er zijn natuurlijk genoeg manieren om mensen die in quarantaine zitten te bereiken. Maar veel opa’s en oma’s hebben niet zoveel sjoege van het internet, waardoor het bij een telefoontje blijft. Terwijl bewegende beelden van bijvoorbeeld de kleinkinderen toch echt leuker zijn.

RTVA komt met de oplossing: wij gaan Amstelveense videoboodschappen voor opa, oma of dat broertje/zusje in een zorginstelling uitzenden op ons  televisiekanaal. De ouderwetse kabeltelevisie, zeg maar. Want dat bekijken opa en oma nog wel namelijk! In het programma ‘Groetjes van ons’ kan iedere Amstelvener of iemand die dierbaren in Amstelveen heeft wonen een videoboodschap vertonen. Dus pak de smartphone of iPad  en doe de groetjes!

Er zijn natuurlijk wel een aantal regels.

– Wij maken televisie en dan is horizontaal filmen wel zo fijn.

– Een videoboodschap mag maximaal 30 seconden duren.

–  RTVA kan het filmpje om welke reden dan ook afkeuren, maar dat is vanzelfsprekend niet onze intentie.

– We corresponderen niet over het uitzendmoment. Een goedgekeurd filmpje gaat zo snel als mogelijk meedraaien.

Hoe zend je een filmpje in?

Heel gemakkelijk via whatsapp. Stuur je filmpje naar 0205478585 en wij gaan ermee aan de slag. Mailen naar redactie@rtva.nl kan ook. Let op, bestand kan dan maximaal 20mb zijn. En horizontaal hè, niet verticaal!

We hopen zo snel als mogelijk met de eerste uitzending te komen!