Enorme rij voor Coffeeshop The Border

AMSTERDAM – Voor coffeeshop The Border op de Kalfjeslaan staat momenteel een enorme rij. Aanleiding zijn de nieuwe maatregelen tegen het Coronavirus. Sinds 18.00 uur moeten o.a. horecagelegenheden en coffeeshops hun deuren sluiten.

De maatregelen werden vanmiddag rond 17.30 aangekondigd door Minister Bruno Bruins van medische zorg, en gingen daarna al in. De sluiting gaat nog duren tot zeker 6 april, maar zou ook wel eens langer kunnen duren.

Veel mensen grepen dan ook het laatste halfuurtje aan om nog de coffeeshop te kunnen bezoeken.

Bij een coffeeshop in Amstelveen ging de deuren precies om 18.00 uur dicht. “Ik ben mij snel gaan omkleden en toen ben ik gaan rennen”, vertelt de laatste klant aan onze mediapartner NH. “Ik was super brak, en toen ik aan kwam stond er een super lange rij. Gelukkig was er iemand die veel had ingeslagen en die heeft mij een jointje gegeven.”

Foto: Johnas van Lammeren op twitter