Fantasy Awards uitreiking met optredens in P60

AMSTELVEEN – Stichting CeltCast – een Celtic, Folk, Pagan en Viking radiostation – organiseert op zaterdag 14 maart de 5e editie van de jaarlijkse Fantasy Awards. De uitreikingsceremonie van de Awards wordt omlijst door een avond vol muziek en dans.

CeltCast streeft er naar de avond speciaal te maken voor zowel de genomineerden als de bezoekers. Het avondvullende programma is zo opgezet dat het doet terugdenken aan het afgelopen festivalseizoen. Om die reden zal er, naast een uitgebreide selectie van live muziek, uiteenlopend van (Balfolk)dansmuziek tot feestelijke knallers, ook een aantal van de bekende standhouders hun stand neerzetten, zodat je alvast wat pre-festival inkopen kan doen.

De eerste band voor deze avond is SeeD Pagan Folk. Verder zijn er optredens van Wim te Groen en Ball Noir. En iet te vergeten de ’15 minutes of fame sessions’ met Philip Steenbergen, Fabis Tunes, Stephan Honc and Mojra!

Tickets en meer informatie over het evenement en de Awards kun je vinden op de websites https://fantasy-awards.com en https://celtcast.com .

Zaterdag 14 maart, aanvang 18.30 uur. Zaal open 18.00 uur.