Jazz met The New Conrad Miller Trio in Villa Randwijck

AMSTELVEEN – In het kader van ‘Jazz in de buurt’ vindt op vrijdag 13 maart in Villa Randwijck in Amstelveen het optreden plaats van The New Conrad Miller Trio met het programma Con Alma.

The New Conrad Miller Trio combineert traditionele jazz en blues met Zuid-Amerikaanse ritmes en harmonieën met lyrische, impressionistische composities als gevolg.
De verschillende achtergronden van de drie muzikanten in dit nieuwe akoestische pianotrio laat een originele mix van stijlen klinken. De authentieke en krachtige grooves geven een nieuwe kleur en dimensie aan het traditionele Jazz Trio.

De opnames en ook de vertolking deze avond bestaan voornamelijk uit eigen composities die van het hart en de pen komen van Coen Molenaar – piano en David de Marez Oyens – conrtrabas; begeleid door hun virtuoze drummer Enrique Firpi.

Coen Molenaar (piano) is een All-Round muzikant, componist, leraar en producent die in wereldwijde verbanden werkt, in een breed spectrum van stijlen zoals Jazz, Fusion, Dance, Funk, R & B, Rock en New-Soul. Hij is de spil als keyboardman bij de legendarische gitarist Jan Akkerman en toert met zijn eigen formaties zoals Tristan, Impulse en ‘The New Conrad Miller Trio naar diverse windstreken.

Vrijdagavond 13 maart, 20.00 tot 23.00 uur in Villa Randwijck, Catharina van Clevepark 10, Amstelveen. Er is voldoende vrije parkeerplaats.

Meer informatie: www.tpodium.net