Koffieconcert op orgel Paaskerk Amstelveen

AMSTELVEEN – Theo Griekspoor geeft op zondag 15 maart een koffieconcert in de Paaskerk Amstelveen. Hij is een graag geziene gast bij de koffieconcerten en weet zijn publiek steeds weer te verrassen met bekende en onbekende werken. Op het fraaie orgel in de Paaskerk, geschikt voor muziek van veel componisten, speelt hij werken van: Sweelinck, Variaties Psalm 116; Bach, Partita diverse sopra; Karg-Elert, Praise the Lord with the drums and cymbals; Gigout, Scherzo en Toccata; Meale, Cantilene; Balch Nevin, Toccata. De te spelen werken worden toegelicht door de organist.

Zondag 15 maart, aanvang 12.00 uur in de Paaskerk Amstelveen, Augustinuspark 1. De toegang is gratis, na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Kijk voor meer informatie op www.paaskerk-amstelveen.nl.