Kerkdienst Protestantse Gemeente vanuit de Paaskerk

AMSTELVEEN – Op zondag 22 maart vanaf 11:30 kunt u hier de kerkdienst van de Protestantse Gemeente (PGA-B) online volgen. Dit is een gezamenlijke dienst van de Kruiskerk, de Paaskerk en de Pelgrimskerk. In verband met het Coronavirus zijn de diensten fysiek niet bij te wonen.

Voor meer informatie en het programma, zie de website van de Protestantse Gemeente Amstelveen – Buitenveldert.

De dienst wordt om 10:00 opgenomen in de Paaskerk en is op dat moment via de webcam live te volgen vanaf kerkdienstgemist.nl. In verband met de tijden van RK Amstelland zendt RTVA deze dus met anderhalf uur vertraging uit!

De uitzending is vanaf 11:30 te zien op:

  • Voorpagina rtva.nl
  • Lokale televisie: Ziggo 42, KPN/XS4ALL 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806.
  • Youtube