Mediawijze tips voor opvoeders

AMSTELVEEN – Hoe lang geef ik schermtijd? Wanneer geef ik mijn kind een smartphone? Wanneer is gamen verslavend? Alle antwoorden krijg je in deze interactieve bijeenkomst over een mediawijze opvoeding op woensdag 1 april in bibliotheek Amstelveen Stadsplein.

Jouw kind groeit op in een wereld vol social media, games en YouTube video’s. Opvoeders met kinderen op de basisschool vragen zich af, hoe pak ik dit aan, wat doe je wel en wat niet? Kies je er bijvoorbeeld voor om de Kijkwijzer te hanteren en een social media acoount voor je kind aan te maken?

Blijf op de hoogte, krijg nieuwe inzichten en ga met leesmediaconsulenten Marjolein en Maarten van de Bibliotheek Amstelland in gesprek tijdens deze interactieve bijeenkomst over een mediawijze opvoeding. Het kost je slechts een uur, en je wordt er sowieso mediawijzer van!

Woensdag 1 april, 19.30 – 20.30 uur in bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Gratis toegang, wel eerst aanmelden.