Middelbare scholen Amstelveen nog druk in overleg over alternatief lesplan

AMSTELVEEN – De vier middelbare scholen van Amstelveen weten nog niet zeker hoe ze de komende drie weken gaan opvullen, blijkt uit een rondgang van RTV Amstelveen. Het Keizer Karel College, Herman Wesselink College, Amstelveen College en Panta Rhei zijn nog druk in overleg.

Meerdere scholen gaven aan pas de komende dagen met een definitief plan te komen. Volgens een woordvoerder van het Panta Rhei is zo’n beslissing dan ook niet snel gemaakt. “Er wordt al de hele dag overlegd, zowel intern als met overkoepelende organisaties.”

Sommige basisscholen hebben wel al plannen voor de komende periode. Zo gaat basisschool De Pioniers digitaal lesmateriaal en huiswerk aanbieden. “We zullen er geen 5 lesuren per dag mee vullen, maar zo kunnen we onze leerlingen in ieder geval iets aanbieden. En verder sporen we ze vooral aan om lekker te spelen en te bewegen.”