RTVA zendt gymles voor ouderen uit op kabeltelevisie

AMSTELVEEN – Door de maatregelen in de strijd tegen corona heeft Participe Amstelland alle cursussen op de wijkcentra en andere locaties moeten stoppen. Zo ook de gymclubjes voor senioren.

En die lessen worden met name gemist nu velen aan huis zijn gekluisterd. Om ouderen toch de mogelijkheid te geven een lesje te volgen en zo in beweging te blijven, is een start gemaakt door een korte les op te nemen. Deze zal door RTV Amstelveen vanaf 19 maart worden uitgezonden. De filmpjes komen twee keer per uur voorbij in de doorlopende berichten. RTVA zit bij Ziggo op kanaal 42.

Omdat veel oudere cursisten geen computer hebben, zullen medewerkers van Participe ze hier actief op attent gaan maken zodat ze thuis toch in beweging kunnen blijven. En dat met een vertrouwde Amstelveense docent, Manuela Koch. Zie de video hieronder!