WC-papierrel Albert Heijn was stevige woordenwisseling

AMSTELVEEN – De in de landelijke media breed uitgemeten ‘wc-rolvechtpartij’ in de Albert Heijn te Middenhoven blijkt niets meer dan een stevige woordenwisseling te zijn geweest. Omdat binnen deze woordenwisseling wel de nodige agressieve termen werden gebezigd, is de uiteindelijk de politie ingeschakeld. Dat meldt de bedrijfsleider van het Albert Heijn-filiaal. 

Naar verluidt wilde een tweetal mensen veel toiletpapier inslaan om daarna weer door te verkopen. De twee werden hierop aangesproken door de teammanager van het filiaal. Een van de twee werd hierop zeer agressief.

Lees ook: Amstelveen landelijk nieuws na wc-rolvechtpartij

De term vechtpartij is binnen de media vermoedelijk gebruikt naar aanleiding van een Instagrambericht van de plaatselijke politie. Hier werd geschreven dat politie de melding vechtpartij had binnengekregen.