Wijkcentra en raadhuis niet meer toegankelijk voor publiek

AMSTELVEEN – De Amstelveense wijkcentra en het raadhuis zijn zo niet meer toegankelijk voor publiek. Dienstverlening zal zoveel als mogelijk digitaal of via de telefoon verlopen. 

Alleen bij situaties die de gemeente als urgent beschouwt, kunt men telefonisch een afspraak maken om langs te komen bij de gemeente. Vanzelfsprekend moet de bezoeker dan geen griepklachten hebben.

Veel producten en diensten kunt u digitaal aanvragen, meldt de gemeente.  Bijvoorbeeld producten en diensten rondom parkeren, Verklaring omtrent gedrag, uittreksels en het doorgeven van verhuizingen. Als u hier hulp bij nodig heeft, kunt u telefonisch contact met de gemeente opnemen via telefoonnummer: (020) 540 49 11.

Participe Amstelland heeft de wijkcentra gesloten maar is wel dagelijks van 9.00 tot 12.30 uur bereikbaar van 020-5430430 en info.amstelland@participe.nu. Ouderenadviseurs, maatschappelijk werkers en wijkcoaches blijven ook gewoon bereikbaar per telefoon en e-mail.